top of page
  • Writer's pictureIlkka Kaikuvuo

It's not about the bike!

It’s not about the bike!


Ei se ole välineestä kiinni, vaan tekeminen ratkaisee.


Pyörä ei useimmissa tapauksissa aja itseään. Lenkkitossut eivät vie juoksijaa eteenpäin ilman juoksijan vaivannäköä. Hyvä myyntimalli ei toimi ilman tekijöitä eikä erinomainenkaan tuote aivan itsestään lennä suunnittelijan mielestä kuluttajan taskuun.


Ei se ole välineestä kiinni, mutta hyvä väline auttaa.


Hiilikuitulevyllä varustettu huippukenkä vie(-nee) sekunteja pois maratonin jokaisesta kilometristä. Hyvä CRM auttaa myyjiä ja markkinointia kirittäen yrityksen liikevaihtoa. Parempi pyörä avittaa heikompaakin polkijaa, paitsi jos pyöräilijä ei hallitse välinettään.


Hyvä väline auttaa, mutta vain jos välineen hallitsee.


Hyvä harrastelija saattaa hyötyä täysammattilaisen huippusuksesta, mutta täyttä aloittelijaa suksi todennäköisesti haittaa tai ainakaan siitä ei saa (kaikkea) hyötyä irti. Aloitteleva myyntiorganisaatio ei hyödy kovin paljon huippuunsa viritetystä myynnin järjestelmästä.


Joskus se silti on pyörästä (tai järjestelmästä) kiinni.


Hiukan heikomminkin hallittu parempi väline saattaa parantaa suoritusta ja tuloksia voi tulla, viimeistään siinä kohtaa kun hallinta paranee. Paremmin rullaava rengas rullaa paremmin taidoiltaankin heikomman polkupyörän alla.


Missä piilee viisaus?


Tunnista tasosi ja tiedosta millä parannus syntyy! Pienet parannukset välineessä saattavat auttaa, mutta lopulta kyse on tekemisestä. (Ja kyllä se on fillarista kiinni, vaikkei olekaan❤️)


Parempaa tekemistä, paremmilla välineillä, mutta oma taso ja tietämys tiedostaen.


Parempaa kohden, vähitellen!


--

Tämän sekavahkon kirjoituksen innoittajana on reissu paikalliseen urheilukauppaan ja hyllyssä tuijottavat kuitupohjalliset huippukengät. Jäivät vielä toistaiseksi kauppaan!
1 view0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page