top of page

Mitä voisin kertoa lisää itsestäni?

Olen vuosia ollut mukana erilaisten start-up:ien ja kasvuyritysten strategisessa liiketoiminnan kehittämisessä sekä operatiivisessa rakentamisessa. Olen nähnyt inhimillisyyden voiman vaikeiden hetkien koittaessa ja todistanut uudestaan ja uudestaan kuinka rohkea mokaaminen on avain kasvuun ja kehittymiseen - niin ihmisenä, johtajana kuin organisaationakin! 

"Tavallinen yritys, tavalliset ongelmat, tavalliset ihmiset ja tavalliset ratkaisut"

Olen intohimoinen innovoija, uuden kehittäjä ja sparraaja. Innostun haasteiden ratkaisemisesta, organisaatioiden auttamisesta ja ihmisten kanssa luovien ratkaisujen löytämisestä. Vahvuuksiani ovat vankka kokemus kasvuyritysten matkasta, yritysjohtajuudesta, hallitustyöskentelystä sekä mentoroinnista. 

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Spotify
IK_3.jpg

Projektit

Mitä voin tarjota sinulle? 

10 teesiä vuorilta

-- myös kirja tulossa!

Kasvuyrityksessä ja vuoressa on jotain samaa; jostain se alkaa ja johonkin se loppuu.


Osallistuin syksyllä 2021 yhteen maailman arvostetuimmista etappijuoksukilpailuista Alpeilla seitsemän päivää kestäneessä Saksan ja Itävallan rajalta Italiaan juostussa Transalpine runissa.
236 taivalletun kilometrin aikana minun ja kanssajuoksijani Mika Lankilan keskusteluista syntyi Kymmenen teesiä vuorilta. Kirja on kokoelma ajatuksia nykyaikaisesta yritysjohtamisesta, hektisestä elämästä ja niin, siitä miten sinne toiselle puolen vuorta tai startupia sattuisi pääsemään.

Kymmenen teesiä vuorilta on elämänmakuinen bisneskirja kaikille itsensä ja yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneille.

Puhujakeikat

Strategiapäivät, kasvutapahtumat, seminaarit - you name it! 

Olen ollut perustamassa ja kasvattamassa lukuisia kasvuyhtiöitä (mm. Framery, Surveypal ja Innovation home), sparraan päivittäin yrittäjiä ja hallituksia kasvusta & yrittäjänä toimimisesta sekä toimin hallitusammattilaisena ja bisnesenkelinä - 

rakkaudesta lajiin! 

Jos tarvitsette inspiroivaa puhujaa, jaan mielelläni ajatuksiani kasvusta, yrittämisestä, johtamisesta ja vuorille kiipeämisestä! 

Kasvuyrityssparrailu

Vaihdetaan ajatuksia johtajuudesta, kasvusta ja kehittymisestä. 

Hallitustyöskentely

Autan vision kirkastamisessa, strategian luonnissa ja johtamisen kehittämisessä. 

Istun tällä hetkellä kahdeksan yrityksen hallituksessa nimenomaan kasvun, kansainvälistymisen ja johtajuuden kehittämisen näkökulmasta. Vahvuuksiani hallitustyöskentelyyn on kokemus kasvuyritysten kasvukivuista ja opit kansainvälistymisen haasteista ja organisaatioiden kasvusta. Tuon hallitustyöhön vahvaa kokemusta, empaattista otetta ja oivaltavaa yhdessä tekemistä! 

Kasvu ja kasvun mahdollistaminen on intohimoni; kokemuksesta tiedän, ettei kasvua aina synny ja kyllä, useimmiten se myös sattuu. Käytännönläheiset, suorasanaiset ja ajatuksia herättävät sparraukset saavat meidät molemmat oivaltamaan! 

Olen kokenut kasvun ja liiketoiminnan osaaja ja ollut mukana lukuisten kasvuyritysten kasvua tukemassa, rahoitusjärjestelyissä, hallitustyössä ja yritysjärjestelyissä. Erikoislaani ovat erityisesti SaaS- ja ICT-yritykset.

10 teesiä vuorilta

236 Alpeilla juostun kilometrin aikana minun ja kanssajuoksijani Mika Lankilan keskusteluista syntyi Kymmenen teesiä vuorilta.

425032332_10159813983541709_8748107966558448345_n.jpg

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä kun tarvitset laadukasta puhujaa, intohimoista sparraajaa ja mentoria tai kokenutta hallituskumppania!

Kiitos yhteydenotostasi!

bottom of page